polyester kalıp, alçı, beton, silikon, kartonpiyer,
DESENLİ GÖBELER

DESENLİ GÖBELER

DESENLİ GÖBEKLER

Desenli Göbekler Desen Çeşitleri

polyester desenli göbek kalıpları

108 723x1024 DESENLİ GÖBELER
polyester desenli göbek kalıpları, polyester desenli tavan göbekleri, motifli tavan göbekleri, çiçekli tavan göbek kalıpları +

 

 

109 723x1024 DESENLİ GÖBELER

damalı tavan göbek kalıplari + modeli modelleri, piyano tavan göbek modeli modelleri, laleli göbek, oymacılık, oyma takımları,

 

110 723x1024 DESENLİ GÖBELER

polyester desenli göbek kalıpları, alçı alçıpan keten çeliksistire, rende alçı bayisi kalıp imalatı, fiberglass kalıp imalatı, dere kaplama çatı deresi kaplama

 

111 723x1024 DESENLİ GÖBELER

fiberglass kalıp imalatı, dere kaplama çatı deresi kaplama

 

112 723x1024 DESENLİ GÖBELER

laleli göbek, oymacılık, oyma takımları, alçı alçıpan keten çeliksistire, rende alçı bayisi kalıp imalatı, fiberglass kalıp imalatı, dere kaplama çatı deresi kaplama

 

113 723x1024 DESENLİ GÖBELER

rende alçı bayisi kalıp imalatı, fiberglass kalıp imalatı, dere kaplama çatı deresi kaplama

 

114 723x1024 DESENLİ GÖBELER

polyester desenli göbek kalıpları, polyester desenli tavan göbekleri, motifli tavan göbekleri, çiçekli tavan göbek kalıpları + modeleri, damalı tavan göbek kalıplari + modeli modelleri, dere kaplama çatı deresi kaplama

 

115 723x1024 DESENLİ GÖBELER

polyester desenli tavan göbekleri, çiçekli tavan göbek kalıpları + modeleri, damalı tavan göbek kalıplari + modeli modelleri, piyano tavan göbek modeli modelleri, laleli göbek, oymacılık,

 

116 723x1024 DESENLİ GÖBELER

polyester desenli göbek kalıpları, polyester desenli tavan göbekleri, motifli tavan göbekleri, çiçekli tavan göbek kalıpları + modeleri, damalı tavan göbek kalıplari modelleri, piyano tavan göbek modeli modelleri, laleli göbek, oymacılık, oyma takımları, alçı alçıpan keten çeliksistire,

 

 

 

 

 

 

 

117 723x1024 DESENLİ GÖBELER

alçı alçıpan keten çeliksistire, rende alçı bayisi kalıp imalatı, fiberglass kalıp imalatı, dere kaplama çatı deresi kaplama

 

118 723x1024 DESENLİ GÖBELER

polyester desenli tavan göbekleri, motifli tavan göbekleri, çiçekli tavan göbek kalıpları + modeleri, damalı tavan göbek kalıplari + modeli modelleri, piyano tavan göbek modeli modelleri, laleli göbek, oymacılık, oyma takımları, alçı

 

119 723x1024 DESENLİ GÖBELER

polyester desenli göbek kalıpları, polyester desenli tavan göbekleri, motifli tavan göbekleri, çiçekli göbek kalıpları + modeleri, damalı tavan göbek kalıplari + modeli modelleri, piyano tavan göbek modeli modelleri, laleli göbek, oymacılık, oyma takımları, alçı alçıpan keten çeliksistire, rende alçı bayisi kalıp imalatı,

 

120 723x1024 DESENLİ GÖBELER

polyester desenli göbek kalıpları, polyester desenli tavan göbekleri, dere kaplama çatı deresi kaplama

 

121 723x1024 DESENLİ GÖBELER

polyester desenli göbek kalıpları, polyester imalatı, fiberglass kalıp imalatı, dere kaplama çatı deresi kaplama

229 723x1024 DESENLİ GÖBELER

yeni model desenli göbek çok şahane bir model

 

polyester desenli göbek kalıpları, polyester desenli tavan göbekleri, motifli tavan göbekleri, çiçekli tavan göbek kalıpları + modeleri, damalı tavan göbek kalıplari + modeli modelleri, piyano tavan göbek modeli modelleri, laleli göbek, oymacılık, oyma takımları, alçı alçıpan keten çeliksistire, rende alçı bayisi kalıp imalatı, fiberglass kalıp imalatı, dere kaplama çatı deresi kaplama

2 Comments

 1. altin kastrati
  Eki 21, 2013 @ 22:43:42

  jam Altin Kastrati nga Shqiperia,kam mbaruar shkollen per skulpur ,dhe kam 6 vjet ekspierence pune ne punime dekorative, ju kam nise disa punime ne foto me email.kemi folur ne tel dhe me keni thane qe une skam pune ,por do ju prezantoj ne ndonje firme ku ka nevoj per pune ,Une pas 2 javesh do nisem per stamboll do ndjehesha teper i nderuar sikur te takohesha me ju.po qe se jeni dakort me nisni nje adres qe te takohem me ju.do ja dija shume per nder sikur te me jepnit nje ndihme sado te vogel si popull miq nder vite,…………….

  Reply

  • altin kastrati
   Eki 21, 2013 @ 22:47:45

   altin kastrati
   21 Ekim 2013, 22:43
   jam Altinam Altin Kastrati nga Shqiperia,kam mbaruar shkollen per skulpur ,dhe kam 6 vjet ekspierence pune ne punime dekorative, ju kam nise disa punime ne foto me email.kemi folur ne tel dhe me keni thane qe une skam pune ,por do ju prezantoj ne ndonje firme ku ka nevoj per pune ,Une pas 2 javesh do nisem per stamboll do ndjehesha teper i nderuar sikur te takohesha me ju.po qe se jeni dakort me nisni nje adres qe te Kastrati nga Shqiperia,kam mbaruar shkollen per skulpur ,dhe kam 6 vjet ek

   Reply

Leave a Reply

Back to Top